Empresa
Historia i
Filosofia
Meritem neix el 1992 amb un capital completament nacional amb les paelles i fideuas Paellador. La innovació tecnològica ens va portar el 1994 a enriquir la nostra oferta, van néixer la cruji COQUES. Les nostres especialitats, vénen a cobrir una exigència del mercat: sanes i de fàcil preparació; a més, Meritem aporta un innovador sistema per comercialitzar les seves especialitats amb una distribució que garanteix en tot moment la qualitat de tots els productes. Meritem és una empresa sòlida, en constant creixement i amb provada experiència en el sector de la restauració que comença la seva internacionalització per Europa el 1997. Actualment constem amb mes de 4.000 clients a tot Espanya i més de 350 restaurants a França, Andorra, Itàlia, Portugal, Anglaterra, Holanda i Bèlgica.
Durant més de 26 anys, la nostra gamma no ha deixat de créixer amb els PLATS CASOLANS, plats de cuina tradicional; PASTAGHETTI, pasta italiana i risotto; TAPASDOR; amb típiques tapes mediterrànies; PIZZADOR, set varietats de saboroses pizzes i SMOOTHIESDOR, batuts de fruites; a més de les paelles i fideuas de Paellador i les Crujicoques.
El nostre
Concepte
Diferenciació de producte
Més rendibilitat
No manipulació
Estandarització
No es necesari personal especialitzat
estocs controlats
Cuina oberta 24 hores
Sense mermes
Més de 50 especialitats diferents
Publicitat atractiva per incrementar vendes
El restaurant conserva la seva identitat.
Ens convertim en un restaurant amb grans oportunitats
Equip
Paellador Group
Esperit jove i cor mediterrani; dues característiques que definene la trajectòria de Paellador Group, com a empresa.
Jove en idees i en projectes però, alhora, amb una sòlida experiència en el sector de la restauració.
Des dels diferents departaments de la companyia es procura mantenir un comptant constant amb els clients assessorant-los, donant-los suport i transferint l’experiència i els coneixements que necessitin.